Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Boodschap

Boodschap

Mijn Blog

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

De evolutie van Batman: Games and Movies

Geplaatst op 6 september, 2013 om 15:57 Comments reacties (17)

Batman Arkham Origins

Dit jaar op 25 oktober komt Batman Arkham Origins uit. Dit is het derde deel van de trilogy en gezegd mag worden dat Warner Brothers met deze gamefranchise echt een pareltje hebben afgeleverd. Deze games, Arkham Asylum en Arkham City hebben de gamer echt kwaliteit geleverd op het gebied van actie, suspense, spanning en verraad. Hiervoor verdienen de developers alle lof en we zijn er zeker van dat deel drie niet onder zal doen voor de voorgaande delen. De teaser dat er ook in-game gespeeld kan worden met Deathstroke, laat menige game en comic liefhebber al watertanden.Batman movie trilogy

De meest recente movie trilogy van Batman was eveneens een groot succes. De films Batman Begins, The Dark Knight en The Dark Knight Rises waren topfilms, met een topcast. Ik durf zelfs te beweren dat het succes van deze movie trilogy te maken heeft met het feit dat Batman wordt vertolkt door Christian Bale. Deze acteur staat erom bekend om eerst grondig research te doen voordat hij een rol accepteert. De mensen die de film 'the machinist' hebben gezien, weten precies wat dat inlevingsvermogen inhoudt. Ook hiermee heeft Warners Brothers een goede zet gedaan. Batman staat weer op de kaart als degene die hij beoogt te zijn: the Dark Knight.
Batman vs Superman

In navolging van de hierboven vermelde trilogy van zowel de games als de films, heeft Warner Brothers weer de krachten gebundeld om de film 'Man of Steel' uit te brengen. Het succes van de Batman Trilogy bleef uit, maar het was zeker geen slechte film. Er wordt zorgvuldige aandacht besteed aan het karakter van Clark Kent en de opbouw naar Superman. Eerlijk is eerlijk, gewoon goed gedaan Warner Brothers.

In 2015 komt er een vervolg op deze film 'Man of Steel'. Deze film gaat 'Batman vs Superman' heten en hier bundelen Warner Brothers en DC comics wederom hun krachten.

Wat hierna volgde liet me even schrikken, ik dacht eerst aan een grap, maar het was keiharde realiteit. In deze film gaat de rol van Batman vertolkt worden door Ben Affleck. Wat? Nee! Echt? What the ****? Ja echt, Ben Affleck wordt Bruce Wayne. Alle krediet die ik hierboven heb beschreven, alle lof die Warner Brothers is toegekomen met hun eerdere keuzes, is echt in 1 klap weg.


De ex van Jennifer Lopez, de man de flopte als DareDevil, de man die overigens op de set van Elektra verliefd werd op Jennifer Garner en sedert die tijd ook een relatie heeft met haar, diezelfde man wordt Bruce Wayne/Batman/the Dark Knight. Ik vraag me af op basis waarvan? Ik zal het antwoord vast niet krijgen maar ik zit er wel mee.

Het zal je vast opgevallen zijn dat ik niet gecharmeerd ben van Ben Affleck (Who cares) en dat ik dit een foute keuze vind. De duistere Dark Knight zal nooit meer zijn zoals hij was dus koester deze trilogy van zowel de films als de games. Ik wil tot slot nog even Henry Cavill die de rol van Superman vertolkt waarschuwen: kijk uit voor Ben affleck! Na de film Jersey Girl in 2004 werd hij verliefd op Jennifer Lopez en na de film Elekra in 2005 werd hij verliefd op Jennifer Garner, maar na deze film, weet ik zeker dat hij een relatie wilt met jou, Henry Cavill. Beware!!!

De game wordt uiteraard 25 oktober geleverd, ook bij ons, en je kunt je voorbereiden op een mooie, Ben Affleck-loze review. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn.

Peace out gewaardeerde gamers!

Shariq77

PS. Van mij had de acteur hieronder Batman mogen vertolken, Gerard Butler. Zoals je ziet is hij het er ook niet mee eens!


Uiteindelijk draait het hierom....

Geplaatst op 28 augustus, 2013 om 21:13 Comments reacties (414)
Wat een jaar is 2013 toch geweest op gamegebied. We hebben geweldige games mogen spelen en we zijn nog veel games in aantocht. Natuurlijk staan we ook aan het begin van een nieuw tijdperk met de aantocht van de next-gen consoles:
 
de Xbox One
 
 
 
 
 
 
 
 
 
de Playstation 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
We zijn met R3C Gaming Critics begonnen op 1 april 2013, nooit hadden we durven dromen dat ruim 4 maanden na dato we stonden waar we nu staan. We hebben geregeld interacties met mede- gamers en naast het delen van onze kennis en expertise, hebben we zeker ook veel geleerd van andere gamers.
 
Wat het meest opvalt zijn de vragen vanuit de hoek van Microsoft liefhebbers: 'Waarom zijn jullie gespecialiseerd in de Playstation en PC en niet voor de Xbox'. Ik zal proberen daar een gepast antwoord op te geven en dat antwoord heeft te maken met 1 onderdeel van deze console: de controller. De groep gamers waarmee we uiteindelijk deze organisatie hebben opgericht, zijn gamefreaks sinds medio '80. Dat houdt dus in dat na de Super Nintendo we voor een dilemma stonden: blijven we trouw aan Nintendo met de Gamecube of gaan de we nieuwe speler op de markt proberen met de PS One (One? Komt me bekend voor). Je begrijpt het al, we hebben de keuze laten vallen op de laatste optie. Wat volgt is een vaardigheid die je jezelf aanleert met een controller. Een klein detail van de console, maar uiteindelijk wel belangrijk.
 
We respecteren Microsoft met de Xbox franchise en respecteren een ieder die kiest voor de Xbox. Het draait om gamen peeps, dus laten we elkaar niet in hokjes stoppen met 'jij bent een Xbox gamer' of  'Ben je fan van Bill Gates'. It does not matter. We delen de liefde voor het onderdeel van ons leven waar wij onze uitlaatklep in vinden: gamen!
 
Dit gezegd hebbende wil ik verder gaan met het onderwerp, namelijk waar het dit jaar allemaal om draait in de gamewereld. Naast deze twee topconsoles zijn er natuurlijk ook vele geweldige gametitels die we kunnen verwachten in de laatste vier maanden van 2013. Denk aan titels als Payday 2, Saints Row 4, Splinter Cell, Final Fantasy XIV en Xcom the Bureau die inmiddels al uit zijn gekomen en de nog te verwachten games voor de current gen consoles zoals: Assassins Creed 4, Battlefield 4, Call of Duty Ghosts, Fifa 14, PES 2014, Diablo 3 en vele, vele anderen.
 
Toch is er 1 game waar het echt om draait dit jaar. Een game waardoor voor velen de focus nog niet eens gelegd kan worden voor een next gen console. Zeker als ik mag spreken voor mezelf, ik heb al enkele keren gedroomd van mezelf in deze virtuele wereld. De wereld van Grand Theft Auto 5!
 
Nooit in mijn leven heb ik zoveel tijd, zo gelukkig doorgebracht al gamend, al cruisend door de fictieve wereld van San Andreas. Tuurlijk er was GTA IV, die vermakelijk was. Ook al begon mijn GTA IV gevoel pas te leven na de Liberty City Stories, GTA IV gaf mij niet hetzelfde gevoel als San Andreas me gaf. Ik kende deze wereld uit mijn hoofd, ben 5 keer belazerd door Big Smoke en wist precies op welk tijdstip welk nummer gedraaid zou worden op welk radiostation. Als ik het zo lees is het best ziekelijk, maar ok het beschrijft wel een situatie dat we terug gaan naar die omgeving.......in die sfeer.....met PS3 graphics.....
 
Ik ben er best bang voor. Ik ben met mijn special Wub Wub edition bezig met Saints Row 4, en trust me.....ik vermaak me echt prima. Maar het doodt voor mij de tijd totdat mijn special Edition van Grand Theft Auto V op de deurmat ploft en ik mezelf weer kan verliezen. Verliezen in de wereld die Rockstar voor me heeft gecreeërd.
 
Ik wil graag aflsuiten met de melding in de media dat een knul van 8 zijn oma heeft vermoord en zijn inspiratie haalde van een GTA game. Er komen maar twee woorden in me op: You serious?
 
Als er ouders zijn die de verantwoordelijkheid nemen om een PEGI 18 te negeren, ik ben zelf ook zo een ouder, die tevens achter datzelfde spel schuilen als het misgaat mag ik toch hopen dat er een vorm van jeugdzorg is die deze knul van 8 uit huis plaatst. Normen en waarden leer je niet in een spel. Dat dient gedaan te worden door opvoeding. Een kind dient het verschil tussen fictie en realiteit van zijn ouders mee te krijgen en GTA zonder toezicht spelen, en tevens een vuurwapen te kunnen hanteren als je 8 bent, is gewoon een kind affectief verwaarlozen. Sorry voor de dure taal, maar menige media heeft hier aandacht aan besteed en ten onrechte krijgt een game de schuld. Niet zomaar een game, ze hebben het hier wel over MIJN game.
 
I'm out peoples, het is al laat en ik krijg vierkante ogen. Hopelijk zal ik voorkomen wat er op onderstaand plaatje gebeurt. Mijn vrouw Hamida zou me in ieder geval met de grond gelijkmaken als ik het zover zou laten komen.
 
 
 
 
Peace out!
 
Shariq77
 
 

Rss_feed