Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Boodschap

Boodschap

GMRZ PLZ (Gamerz Plaza)

Onze activiteiten hebben een sociale insteek. De sociale insteek is wekelijks terug te vinden tijdens onze Game Inloop Activiteit op de vrijdagen van 16.00-20.00 uur. Per maand zijn we inmiddels te vinden op 11 verschillende locaties.

Het concept van de Gamerz Plaza bevalt organisaties dusdanig goed, dat ook jongeren welzijn organisaties met ons samenwerken.

Ons console assortiment:

- Playstation 4 consoles

- Playstation 4 VR, dit is tegen een meerprijs. Meer informatie is te vinden op de VR Plaza page.

- Nintendo WiiU consoles

- Nintendo Switch consoles

- Mini NES classic consoles

We houden ons console en game assortiment up to date en zorgen ervoor dat de meest populaire games bij ons uit te proberen zijn. Daarnaast hebben de oog voor de leeftijdsgrenzen per game en vinden wij sociale interactie en het verbinden van verschillende groepen belangrijker dan het gameresultaat. Sterker nog, de sociale interactie zien wij als hét game resultaat!

Voor informatie over de details voor een Gamerz Plaza bij jouw organisatie kun je contact opnemen via de contactpagina. Dan nemen we contact met je op over de mogelijkheden. 

Voorbeeld van een tof evenement, georganiseerd in opdracht van bibliotheek Schiebroek.